Asul regasit

In jos

Asul regasit

Mesaj  ELT la data de Mar Mai 04, 2010 9:18 pm

La Muzeul Municipal de Istorie "Pete Voivozeanu" a avut loc azi un eveniment in care elevii de la Economic au fost personajele principale: vernisajul expozitiei omagiale "Dan Vizanti - Asul regasit". Promotor prof. Mihai-Atanasie Petrescu, cel cunoscut pentru nebunia lui, aviatia.

A venit lume destul de multa, incepand cu elevi, mai ales de la Liceul Economic, profesori, "milenari", veterani de razboi, artisti plastici, presa. Am discutat despre Dan Vizanti, despre WW2 si participarea Romaniei la razboi. Am prezentat exponatele, Madalina Cioran a povestit despre batalia de la 10 iunie 1944, alte fete din clasa ei (10 C) au spus poezii patriotice de Nicolae Darabant, Gheorghe Pasescu si Gheorghe Lacatusu, un grup vocal feminin de la clasa 11 C a cantat cantece patriotice, si asistenta a fost incantata (sau cel putin asa a declarat). Fetele au primit felicitari iar eu am fost invitat sa vorbesc vineri, la urmatorul simpozion (Ziua Victoriei si celelalte) despre Horia Agarici, cel mai mare pilot roman (asa mi s-a spus, asa o fi).
Cateva poze de la eveniment, in ordine cronologica. A deschis activitatea dna profesoara Angela Sandulescu, directoarea Muzeului.

avatar
ELT

Mesaje : 66
Puncte : 129
Data de inscriere : 17/03/2010

Vezi profilul utilizatorului http://unursinnoras.blog-gratuit.ro

Sus In jos

Re: Asul regasit

Mesaj  ELT la data de Mier Mai 19, 2010 7:41 pm

avatar
ELT

Mesaje : 66
Puncte : 129
Data de inscriere : 17/03/2010

Vezi profilul utilizatorului http://unursinnoras.blog-gratuit.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum