Ziua Limbilor Straine 26 septembrie 2010
Pagina 1 din 1
Ziua Limbilor Straine 26 septembrie 2010
Am sarbatorit Ziua Limbilor Straine pe 27 septembrie, pentru ca pe 26 a avut loc celebrarea Centenarului Hneri Coanda, la Perisor.
Ne-am adunat la Biblioteca Liceului Economic profesorii din Catedra de Limbi Straine, colegi de la alte catedre si elevi care sunt pasionati de studiul limbilor. GAzda a fost doamna bibliotecara Florica Mirea.
Am discutat despre importanta cunoasterii unor limbi straine, am spus poezii, am citit referate.
Doamna Mirea si-a prezentat patrimoniul de volume in limbile franceza si engleza, doi dintre profesorii catedrei au vorbit despre cartile lor despre literatura franceza si despre volumele care contin traduceri realizate de ei.
A fost o activitate frumoasa, interesanta.
Ne-am adunat la Biblioteca Liceului Economic profesorii din Catedra de Limbi Straine, colegi de la alte catedre si elevi care sunt pasionati de studiul limbilor. GAzda a fost doamna bibliotecara Florica Mirea.
Am discutat despre importanta cunoasterii unor limbi straine, am spus poezii, am citit referate.
Doamna Mirea si-a prezentat patrimoniul de volume in limbile franceza si engleza, doi dintre profesorii catedrei au vorbit despre cartile lor despre literatura franceza si despre volumele care contin traduceri realizate de ei.
A fost o activitate frumoasa, interesanta.
Subiecte similare
» La Francophonie en fete
» ZIUA EROILOR 2013 la Rosiorii de Vede
» "Ziua Veteranilor" la Liceul Economic Rosiori
» Balul Bobocilor 2010
» Sesiune de comunicari, specialitatea istorie - Alexandria 2010
» ZIUA EROILOR 2013 la Rosiorii de Vede
» "Ziua Veteranilor" la Liceul Economic Rosiori
» Balul Bobocilor 2010
» Sesiune de comunicari, specialitatea istorie - Alexandria 2010
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum: